Nytt bubbelbadkar

Idag ska jag och min sambo beställa ett bubbelbadkar från trygghandel.se. Vi har funderat ett tag nu och nu har vi bestämt oss. Modellen vi ska köpa har plats för åtta personer, det har massagestrålar och sköna sittplatser formade efter kroppen. Bubbelbadkaret ska också vara extra energisnålt och ska inte påverka elräkningen nämnvärt, därav det lite dyrare priset. Det var faktiskt svårt att välja vilket bubbelbadkar vi skulle satsa på, men med lite experthjälp från trygghandel.se var valet enkelt. Säljaren var lyhörd och guidade oss i djungeln av olika modeller och sen var det ganska lätt att bestämma sig. När man fick svar på sina frågor var det hela ganska enkelt, så att ta hjälp från en kunnig säljare är att rekommendera. De kan mer än vad man tror. Jag hade lite förutfattade meningar innan, men nu har jag helt ändrat uppfattning. Kanske bara betyder att det var en väldigt bra säljare, men vad gör det. Jag tror vi gjorde ett bra och hållbart val för många år framöver.

Leveranstiden är ungefär en vecka, så i nästa vecka på torsdag står bubbelbadkaret på plats. Känns riktigt bra faktiskt. det ska bli så skönt att kunna gå ut och sätta sig i ett varmt bubbelbadkar när man känner sig lite frusen. Det är ju också väldigt bra att ha ett bubbelbadkar när man har vänner över. Det blir liksom en grej som gör att kvällen känns lite mer exklusiv. Barnen gillar det ju såklart också. De brukar fråga grannen om det får plaska runt i deras bubbelbadkar och oftast går det bra – en stund i alla fall. Det är dock lätt att det blir lite för mycket plask, då får man avbryta lite snyggt.

Tänker att jag ska försöka ta några bilder och lägga ut på min Instagram när bubbelbadkaret står på plats. Håll till godo. På torsdag smäller det (om det nu inte blir försenat).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *