Dags att ta körkort

Jag har bestämt mig. Jag ska ta körkort. Det är liksom på tiden. Jag är 32 år och har fortfarande inte körkort och det börjar kännas i vardagen – i synnerhet med två barn. Att skaffa körkort kommer att förenkla så mycket. Jag kan skjutsa dem till skolan, till träningar och till kompisar. Sen kan vi åka på utflykter bara jag och barnen när inte sambon är hemma. Så nu har jag bokat körlektioner Stockholm och jag börjar i nästa vecka på måndag. Det ska bli så kul och spännande!

Så är det ju det här med bil också. Vilken bil ska man ha. Har ni några tips? jag vet inte om jag ska köpa en mindre bil eller slå till på en lite större bil på en gång. Vi har ju redan en kombi, så det kanske räcker med en mindre bil. Det är ju ganska dyrt med bilar och tänker att en lite bill kostar mindre än en stor bil. Jaja, vi får se vad det blir.

Uppdatering: Igår körde jag min första körlektion och det gick väl så där. Det var mycket att tänka kan jag säga, men man lär sig. Det vara bara det att jag blev lite överraskad. Det var svårt att koncentrera sig på allt, gas, broms, koppling, övergångsställen, fotgängare, cyklister och folk som tutar på en. Nej, så kul var inte min första körlektion.

Uppdatering: Nu har jag haft min andra körlektion och den gick mycket bättre. Nu kändes det helt annorlunda och enklare. men det är väl som de säger, ibland måste man bara sova på saken. Nu fick jag hopp igen och jag kommer nog ha mitt körkort i handen om några månader, Det känns super!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *