Fick en repa på bilen

Hallå kära bloggläsare!

Det har hänt en del sen sist så jag ska försöka uppdatera er på allt, men det är svårt att komma ihåg allt för det har som sagt hänt så mycket.

Jag har skaffat katt. En söt liten siames som heter Stefan. Det var egentligen en kompis katt först men han fick ett nytt jobb på Ålandsfärjan och kunde inte ta hand om katten. Stefan hette först Rolf men det hette ju min farfar så det gick inte för sig när han flyttade in här.

Vi höll ett litet dop och döpte om Stefan och det blev lite av ett fiasko. Jag hade dukat upp för 50 gäster och ordnat med catering och skickat ut inbjudningskort. Men det var många som inte OSA:de och inte dök upp. Halva släkten och de flesta av mina vänner drog en no show.

Jag fick senare förklarat att jag skapat Facebook-evenemanget för dopet den första april och många trodde att det var ett aprilskämt!

Vi blev en tapper skara som döpte Stefan i trädgården. Vi fick ha en skurhink som dopfunt och jag själv agerade präst.

Tyvärr tyckte Stefan inte att det var kul att få vatten på huvudet så han började klösa mig och jag fick tyvärr rivsår på armarna. Därför hann jag inte stoppa Stefan när han sprang ut mot parkeringen.

Där klöste han stora revor i svärmors sprillans nya elbil. Svärmor var mindre nöjd och hotade att kastrera Stefan personligen, varpå vi abrupt fick avbryta ceremonin.

Eftersom det var vår lille Stefan som hade repat svärmors bil fick vi stå för fiolerna. Tack och lov hittade vi en firma som jobbar med billackering göteborg som gjorde ett alldeles strålande jobb med att lacka om bilen.

Så nu ser svärmors elbil ut att vara ny. Vilket den i och för sig var, men ändå.

Annars har det inte skett några större skandaler. Jag hittade ett ställe där Stefan kunde få katt-pedikyr men han blev tyvärr portat efter att ha bajsat på mattan.

Det var allt viktigt som hänt sen sist.

Vi hörs snart igen!

xo

Moonzanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *