Tid att njuta, utvecklas & uppleva

 
Vi är nu hemma igen efter en vecka i Kalmar med massor av aktiviteter, att åka bort ibland är riktigt härligt och denna gång var tiden verkligen maxad men vi hann ändå att ta det lite lugnt också.
 
Det hölls kalas, jag gick på säljutbildning, personalmöte, Introduktion av självutvecklingsutbildning, middag och aktivitet med samarbetespartner, lek & stoj med F och såklart Mello. 
 
Jag är ju ifrån Kalmar från början och tycker om att jag nu känner mig lite mer " hemma i stan " pga att jag där ganska ofta. Mitt jobb har sitt kontor där och mina kollegor utgår därifrån vilket bidrar till att jag är där med jämna mellanrum. Det är härligt att åka ner och äta lunch med kollegorna, sitta på kontoret och snacka och det är super att åka hem igen till mitt hemmakontor och få massa vettigt gjort hahah En go blandning är magiskt och precis så jag gillar att ha det i mitt liv.
 
Det är lätt att stirra sig blind på saker man inte har, grejer man inte kan göra eller uppleva och lägga mer fokus på det istället för allt som vi faktiskt har och vilka chanser vi har att påverka vårt liv. Ska bli intressant med denna självutvecklingskurs som vi startar nu och se vad den gör med ens sinne och tankar om sig själv och andra.
0 kommentarer