Från kärlek till skrik och tillbaka igen

Det är en orolig tid just nu med corona och även om jag inte är superorolig för själva sjukdomen så är jag rädd för Sveriges tillstånd och ekonomi. Jag hoppas verkligen att vi får ordning på detta smitta världen över och att läget blir stabilt väldigt väldigt snart. 
 
Här i huset så kan känslorna spruta lite upp och ner från stund till stund. 
I måndags hade F saknat mig så mycket på förskolan att hon gjort en present till mig som jag fick när jag hämtade 
 
 
Jag blev ju såkert sjukt glad och varm i hjärtat av min älskade lilla dotter som är så omtänksam och härligt på så många sätt. Uppfylld av denna kärlek så åkte vi vidare för att hämta ut ett paket till henne med nya kläder. 
 
Då blev det platt fall kan man säga ;) Någon va inte alls sugen på att samarbeta och skulle absolut gå själv när vi gick in på Bergvik men tappade sitt humör någonstans på vägen och tydligen även förmågan att gå. 
 
 
Vi samlade ihop oss efter ett långt tag och lyckades att vända humöret till det positiva flera gånger den dagen. Men det är otroligt vad det svänger ibland från en go stund till en mindre go stund.
Jag anar att det är åldern och försöker att se de härliga i att hennes känslor utveckas och att gränserna för henne och för mitt tålamod testas. 
1 kommentar
Victoria

Hahaha, den situationen har man varit med om!

Svar: Ja det gäller att man ibland bara kan ta ett djupt andetag och skratta åt det knasiga i att det svänger så fort hit och dit
Sanna