Ett lugn i oroliga tider och födelsedag som närmar sig

 
 
 
Det är en speciell och ganska orolig tid just nu, även om man försöker att hålla lugnet på alla plan man kan så är man inte immun mot all panik som sprids. 
Här i detta hushåll så försöker vi att leva på precis som vanligt med lite undantag för att nästan allt är inställt på aktivitetsfronten. 
 
Freja fyller år på torsdag och jag gör verkligen mitt bästa för att hon ska känna sig firat och kan njuta av sin födelsedag fast att det inte kommer hållas något kalas för hennes kompisar just nu. Vi tar det vid ett varmare tillfälle så att vi kan vara ute och njuta allihopa. Men ett litet familjekalas skall ändå hållas för alla som är friska. 
I dagarna två så har vi bakat något när hon kommit hem från förskolan och sen har hon lagt en beställning på vattenmelondstårta ( hur f-n ska jag få till en tårta som ser ut som melon ?! ) så jag har lite att klura på imorgon och på torsdag.
 
 
5 kommentarer
Fia

Det är svårt att hålla sig lugn när allt man läser om är Corona just nu.

Svar: Ja Corona är lite skrämmande minst sagt, men jag hoppas det lägger sig snart
Sanna

Natalie

Hoppas födelsedagen blir bra trots omständigheterna :)

Svar: tack fina du ! Födelsedagen blev toppen =)
Sanna

Klara

Grillsäsongen är snart här, så det kanske går att fira då :)

Emma

Hej! Ville bara säga att du har en superfin blogg! Sen håller jag verkligen med dig att man går runt och är orolig för minsta lilla nu i dessa tider. Men samtidigt kan man ju inte pausa livet, vi ska ju kunna leva. Men man måste tänka sig lite mer för.
Hoppas allt är kanon! Kramar

Tilde

varför har du inte bloggat på ett tag?
vad fick du i födelsedagspresent?