Lämna tillbaka & spara pengar

Är ni bra på att verkligen lämna tillbaka grejer som ni köpt som inte blev som ni tänkt ? 
 
Kanske passade inte plagget så bra som ni hoppats eller att ni fick feeling och köpte och så behöver ni inte produkten egentligen ? 
 
Just de där med feeling och handla är något jag själv kommer på mig att jag kan gå in i, när det är billigt eller att man hittar något man tror man gillar och så köper man två. En jävligt dålig egenskap ! 
 
Nu när jag mer och mer får in i huvudet att jag vill ha så lite saker som möjligt så har jag också blivit ÄNNU bättre på att verkligen lämna tillbaka grejer till affären som inte känns hundra procent rätt. Någon 100-lapp hit och dit blir också pengar och när jag tillslut fått mig själv att sluta gå på feeling och bara köpa sånt som jag verkligen behöver så kan jag nog spara ganska mycket pengar skulle jag gissa.
 
När allt kommer omkring så är det pengar som ger trygghet och när det är skrala tider så är det pengar på baken man vill ha och inte 5 tshirtar i garderoben. Dom kommer verkligen inte ordna upp något om behovet finns för det.
 
Sakta men säkert så försöker jag att bara köpa sånt som jag verkligen behöver och invänta att en produkt är slut innan jag köper ny.
 
 
1 kommentar