LN:s Intim produkter

Produktrecension i samarbete med Ellen
 
 
Jag har fått äran att testa dessa intimprodukter i samarbete med Ellen och har nu provat dem ett tag. De åsikter jag skriver är helt ärliga och påverkas inte av att detta är ett samarbete, något som är mycket viktigt att påpeka.
 
Jag mottog 3 produkter som jag nu testat ett tag och de första som slog mig när jag fick dem var att jag gillar doften på dem. De är parfymfria men har en svag svag doft är väldigt mild och fräsch vilket passar mig och känns bra när det är känslig hud som produkterna skall användas på. 
 
 
"After shave & Wax Gel " har jag haft under armarna och i ljumsken där jag lätt får irritationer och jag är nöjd med resultatet, jag uppelver att de röda prickarna har minskat i ljumsken och att de inte uppkommit alls i armhålorna. 
 
Jag var först skeptisk till " Intimte Deo " då jag inte riktigt fattade vad man skulle använda den till när jag först såg den. Men jag har använt den och då den är ph-balanserad så kan jag mer fatta grejen. Kanske inte känner så mycket skillnad men det liksom känns bra i själen att försöka hålla ph-balansen på en bra nivå. 
 
"Intimate Cleansing foam" är den produkt jag använt mest och den tycker jag är superbra, skummet är fluffigt och bra att arbeta med och den känns som en väldigt bra produkt mot huden. 
 
 
Mitt  intryck av dessa produkter är mycket bra. De känns milda och bra för huden och jag kan rekommendera dessa om man önskar intimvård med bra egenskaper. Är ni nyfikna på dem så finns det mer att läsa HÄR
#intimtmedLN Ellen LNintimatecare intimatecare intimtmedLN intimvård
1 kommentar
Paula Smilee

Åh vad spännande ! Såg också fram emot att få testa mina men det blev inget :(

Svar: oj men va tråkigt att det inte blev något =(
Sanna