Kan det bli en bra tisdag ?

Tisdag och sol även idag, otroligt underbart ! 
Nu är Freja helt återställd och äntligen sig själv igen och jag har bara lite små förkylningskänslor kvar i kroppen som jag hoppas försvinner väldigt snart.
 
Jag har plockat med mig jobbet och satt mig i huset så att jag hela tiden blir träffad av solen, det är lyxigt att kunna flytta med solen runt och alltid kunna sätta sig vid fönstret där solen lyser in. Men ljuset gör en enorm skillnad för mig i energi och även om det är kallt ute så gör det ingenting sålänge solen lyser, då får jag plötsligt så mycket mer gjort än när det är mörkt.
 
Jag har nu tagit tag i det rum som ska bli Frejas rum, innan så hade jag det som ett kläd/skräprum och nu efter vår sjukdomsperiod så har jag nu äntligen orkat rensa ut det helt och sen ska det in en heltäckningsmatta på golvet för att skapa en mjuk och mysig känla och sen är det bara att inreda. Jag har några tankar kring vad jag skall hitta på men annars så använder jag mest möbler som redan finns i hemmet och sen får man byta ut allt eftersom. Självklart så kommer jag visa hur det blir när det är klart !
 
Jag är ju känd för att inte gilla tisdagar för att allt krånglar då, men jag känner på mig att detta kommer att bli en bra dag, håller tummarna för att tisdag kan överraska ;) 
 
 
 
0 kommentarer