Jag har lika lätt för skratt som gråt just nu

 
Vilken berg & dal-bana det har varit idag för denna tjej ! 
Dagen började kanon med sol och härlig lämning och sen när jag varit på bilprovningen och insåg att jag inte kunde slippa att byta en svindyr bildel så va det som att en gråtpropp bara släppte. Herregud va tårarna rann och jag kände bara att det va så jävla tråkigt att lägga så många tusen på en liten jävla skitdel på bilen och alla ni som tillsammans med mig inte är intresserade av bilar förstår säkert känslan. 
 
När man är ensamstående så är det ju tusen saker som påverkar ekonomin och man har en ständig kamp på balans mellan att hålla igen och att ändå kunna leva. Så när stora utgifter kommer på saker som känns bajs så kan det ibland bara brista, och det va verkligen vad det gjorde idag. 
 
Men efter regn ( i form av tårar just idag ) så kommer solsken och saker och ting kommer att ordna upp sig, jag är otroligt glad för de fantastiska människor som jag har i mitt liv som drar alla strån de kan till stacken för att hjälpa mig och jag är enormt tacksam för det. Så efter mitt lite sammanbrott så kunde jag också skratta och ha en härlig dag resten av den. 
 
Är det bara jag eller är det fler som ibland uppenbarligen behöver lätta på trycket av känslor
och så bubblar de upp bara lite sådär på oanade grejer? 
0 kommentarer