Nystart

Jag har fått tillbaka suget på att blogga igen men kommer kanske ha en mer personlig inriktning igen än vad som varit de senaste åren . 
 
Så vem är jag då ?!
 
Sanna heter jag och är i skrivande stund 33 år och ensamstående mamma boende i ett hus på landet med mina tjejer Ebba och Freja. 
 
(null)
Vårt hus på landet 
 
Ebba är världens bästa lilla hund bestående av en go blandning på chihuahua och papillon. Jag har döpt hennes ras till chipap 😉 Hon är 9 år och världens bästa vän i glädje och sorg. Hon älskar korv och lyssnar på kommando när hon känner för det men kan aldrig motstå när man lockar med ordet godis. 
 
 
 
Freja är en magisk isprinsessa med stark vilja och ett bubblande glatt humör. Hon är så mycket klokare än vad hennes 2,5 års livserfarenhet säger, fick innan hon föddes höra att jag skulle få en gammal själ som fötts på nytt och vem vet. Hon är min största inspiration i livet och jag känner mig så hedrad av att få dela och uppleva livet och äventyren tillsammans med henne. Hon älskar  att kolla på apan Nicke orden bubblar ut i munnen på löpande band.  Vi har tagit beslutet att inte publicera bilder på Frejsans ansikte på nätet så därför kommer hon inte visas så mycket här på bloggen, iaf inte nu när hon är liten. 
 
 
 
 
Jag har upplevt för mig en livskris i livet som varit kämpig nu i ca 3 år men jag känner att jag börjar komma ut på andra sidan . Jag hittar sakta tillbaka till den Sanna jag var förut och kombinerar det med min nya livssituation. Jag älskar musik, gå på konserter, spela in musik, fota och umgås med vänner. Jag har en grej för märkesväskor, skönhetsprodukter och att samla steg varje dag för att nå upp till mitt mål på 10 000 om dagen. 
Förut jobbade jag som administrativ assistent på sjukhuset men sa upp mig i somras och har nu ett fantastisk jobb som koordinator på Besiktningsbolaget Sydost AB och kontoret hemma. Jag är så nöjd och känner mig stark i min livssituation för första gången på mycket länge. 
 
 
0 kommentarer