Dagen startade 04:15

God Förmiddag ;) 
 
För de flesta så är det garanterat morgon nu men jag har redan varit vaken i 4 timmar, helt sjukt ! 
Hade ställt in mig på att gå upp 05 för att se hockey och få lite gjort av dagen men vaknade av mig själv 04:15 och tänkte att det var lika bra att gå upp. 
 
Medans jag har kollat på hockeymatchen och några minuter på Alexander Gustafsson i MMA så har jag även kört fotmask, ansiktsmask , gjort brasa och målat naglarna. Skönt att få sånt gjort oxå som jag sällan har tid till i vanliga fall, det är ytterst sällans om det passar sig att måla naglarna för sekunden senare så blir det hack iallafall för att jag måste göra något. Men nu passade det bra och frukost är redan avklarat.
 
 
( Ett tips om man för fotmask är att sätta på sig strumpor över så att det klämmer åt mer kring foten, dels är det lättare att gå och röra sig och dels så kommer krämen åt mer och gör ett bättre jobb på fötterna )
 
Tanken är att jag ska ut och gå nu men det är otroligt mörkt ute och sen har jag en bokad tid vid 11 så vi får se hur det blir, promenaden kanske får bli efter.
Nu kör vi lite tvätt och plock istället tills ljuset kommer ute, hinns det inte med promenad så har jag andra grejer jag vill utföra ute så det finns alltid något att pyssla med. 
 
 
0 kommentarer