Onödig fakta om mig

 
 
 
* Jag blir besatt av saker i perioder - Just nu så är jag helt galen i att äta salami på mackan och kan riktigt längta tills jag får sätta tänderna i salamin. Detta är alltså något jag inte direkt ätit förut, men de kommer och går mina olika besattheter.
 
* Jag är beroende av frisk luft - Jag får panik i kroppen om jag inte får andas sval och frisk luft, speciellt när det kommer till mitt hus. Känner jag att det är instängd luft eller att den är varm så måste jag öppna och vädra och jag mår som bäst när jag känner brisen av frisk luft i ansiktet. Helst så vil jag sova med öppet fönster och att det ska blåsa lite lätt in på mig.
 
* Funderar alltid på vad jag ska göra med mitt hår - Jag är säkert inte ensam om detta men jag har ständiga funderingar på vad jag ska hitta på med mitt hår så som färg, frisyr och längd. Jag kan göra mig iordning i håret och bli supernöjd men tanken om vad man ska " hitta på för skoj " med håret finns ändå alltid där så efter ett kort litet tag när man gjort något så är man sugen på att förändra igen. Just nu är lusten galet stark att jag vill hitta på något med det.....men vad ?!? Det är frågan !
 
* Vill alltid ha ett köp-projekt - Något jag också går och funderar mycket på är något som jag vill köpa. Jag drömmer om små köp hela tiden och hänger liksom upp mig på en grej som jag drömmer om....och så kanske jag köper den och då hittar jag på en ny grej som jag klurar på och vill hitta. Självklart så finns det flera saker i omlopp i tankarna men oftast så är det EN större grej som jag tänker extra på.
Här är några av de saker jag skulle vilja köpa just nu : 
 
 
 
* Älskar Vinägerchips - Ja rubriken talar för sig själv ;) Jag är galen i salt & vinägershipsen från Estrella, de är sagoligt goda ! 
 
* Växt upp - Jag har de sista 1,5 åren verkligen växt upp och blivit en helt annan person än vad jag va innan. Det låter klyschigt kanske men denna totala livskris och alla förändringar som blivit på sistone har verkligen fått en till att först bara ta sig igenom allt och överleva och sen reflektera och skapa bättre förutsättningar. Jag känner mig som en helt annan person och prioriterar helt annorlunda än vad jag gjorde innan.
 
* Solt ägare till Tove Frank - I många år så har jag förtjust tittat på Tove Franks vackra bilder och velat har många av dem på mina väggar. Jag äger en och det är denna : 
 
 
Några jag vill ha är dessa : 
 
 
* Höstmarknader - Det absolut bästa med hösten förutom att man får börja bära lite tjockare tröjor igen ( som jag älskar tillsammans med jeans ) så är det att alla marknader drar igång och man har en given sysselsättning om man vill varje helg. Ska man bara gå på en marknad så är det Oxhälja som är första helgen i sept tycker jag, den är klart bäst med mest variation. 

 
 
1 kommentar