Mitt 2015

Jag och mitt otrolig dåliga minne ska försöka att sumera detta år 2015 som gått.
Otroligt mycket saker har hänt så det kommer att bli de stora grejerna som jag kommer ihåg såhär på rak arm som kommer upp nu.
 
Året började med mitt löfte att jag skulle göra en ny eller lite speciell grej varje månad för att jag skulle komma ihåg just den månaden. De första månaderna gick bra men sen har det glömts bort lite på andra halvan av året tyvärr. Dock ska jag ta med mig denna tanke till 2016 och försöka få till det varje månad hela året, jag gillar tanken på det väldigt mycket.
 
Familjen drabbades av ett dödsfall i början av året vilket såklart la en stor sorg över oss. Dödsfall och förlust av människor får en att verkligen känna saknad och senast häromdagen så kunde började jag tänka på låtar som jag förknippar med mina kära släktingar som jag förlorat och tårar föll på min kind.
 
 
Jag provade en för mig helt ny grej i början av året, jag gick på ett medialt samtal vilket verkligen har hjälpt mig. Både med sorgen jag känt länge och som gav mig hoppet och lugnet att tro på en ljusare framtid. Detta har verkligen hjälpt mig mycket och jag kan både rekommendera till andra att gå på ett sånt samtal och jag kommer själv att gå på ett nytt samtal med en annan inriktning på frågor än vad jag hade första gången.
 
Vi kom äntligen iväg på en efterlängtad roadtrip i USA, en resa som verkligen innehöll massor av intryck och jag fick uppleva platser jag velat se länge. Dock gav det mig suget att åka tillbaka till vissa och andra inte. Jag blev ju tyvärr bestulen på hela min handväska vilket var en helt overklig upplevelse, vi blev jagade av en galen bilist, träffade min bästa vän och hennes familj i Las Vegas, pendlade mellan värme och kyla på någon dag genom att åka till olika platser och spenderade många timmar i bilen tillsammans med min tokiga familj. En resa jag aldrig kommer att glömma ! 
 
 
 
Under sommaren fick jag uppleva de där jag började tro att jag aldrig skulle få uppleva, ett plus på stickan och ett hopp om att få ett barn. Detta är ju något jag längtat efter i många år men när jag väl fick uppleva det så trodde jag knappt att det va sant. Alla känslor och tankar kring detta är för många och för långa för att ens skriva kortfattat här så det kan jag skriva om en annan gång. Men det känns overkligt och resa med detta är ju inte slut då vi inte får träffa mini förrän om några månader. Men en större lycka över att jag får uppleva detta tillsammans med S, mina älskade vänner och min familj finns inte för mig. Denna lilla mini är redan och kommer att bli så galet älskad.
 
 
Jag åkte på semester igen till Grekland och fick uppleva sol och värme och galen storm. Det har inte regnat så mycket där på 80 år typ och de åskväder som var är något jag hoppas slippa på MYCKET länge, shit va rädd jag va stundtals hahah. Otroligt skönt att komma iväg och bara slappa och njuta av sol och pool och få åka på semester med pappa och hans familj.
 
 
Årets sista månader efter sommaren har ju mest kantats av krångel med huset, slagsmål ( nästan iallafall ) med försäkringsbolag, många tårar, mycket ångest och hussvamp i vårt hus. Detta har lagt ett mörkt moln över de senaste månaderna så jag kommer inte ihåg så mycket vad jag har gjort under dessa månader. Men när beskedet kom att vi får hjälp och allt sånt så lättade molnen och ljuset kom tillbaka i livet. 
 
 
Så fast att det varit en berg och dal bana i livet detta år så måste jag säga att de avslutas på ett positivt sätt och jag har höga förhoppningar och ser många möjligheter i 2016.
 
 
 
0 kommentarer