Dress för Gävle Bloggfest

I slutet av månaden är det dags för Bloggfest i Gävle som söta Dess och Ida håller i. Självklart så vill man ju vara lite fin på en sån fest som kommer att fotas och synas på väldigt många bloggar samt att temat är färgglatt. Detta har gett mig lite utmaningar när det gäller kläder, men jag gillar ju utmaningar och att söka.

Nu har jag en rad olika förslag på klänning och hoppas att någon av dom passar mig:
Klänningarna har funnits el finns på Nelly.se

Den blåa klänningen är helt fantastisk i färgen och jag älskar modellen men tyvärr så går den inte runt bysten så tyvärr blir det inte den* suck*
8 kommentarer
Cina via Gizmo

Men åhhh va roligt.. Typiskt man ska bo så långt ifrån.. Hade ju varit ur kul..Gizmo hälsarTjingeling

Wendy Darling - Dead is the new alive

Svar: Tack så himla mycket! Ja, det har jag men som du ser så var det ju inte direkt så komplicerat då jag bara klippt ut mig själv och klistrat in bilden på en vit bakgrund.Din var också jättefin. Har du hittat scrapgrejerna på gratissidor eller har du betalat för det?

Kajsa ~

Hejhej!

Azum blogg c:Kolla min vetja?!

Eriica

Jätte fina klänningar! :)

Desslikes

Tack söta du!! Åh ja det ska bli så himla kul att ses och du skulle vara helt smasching i någon av dessa klänningar - hoppas alla följer "klädkoden" så vi får ett hav av olika färgbomber hihi ;) Puss!

Wysteriia

Jag kommer ha en som jag redan har i mina ägor troligtvis...den är lite mörk men med färg...måste duga för jag har inte råd att lägga pengar på något nytt...hehe :)

Malin

Va roligt med bloggfest:)

Malin Aurora

Åh den blåa<3