Avundsjuk

Ibland ( ganska sällan som tur är ) så drabbas jag av en stark känsla av avundsjuka.
Sånna där ganska starka känslor som gör att man nästan blir lite bitter för en stund, detta är det ju helt tabu att prata om men jag tänker inte dölja det.
Att prata om det gör det mindre tabu och avundsjuka kan leda till bra saker om man använder energin man får av den att genomföra saker man själv vill göra och känna att man själv också kan lyckas.

Just nu är jag avundsjuk på att jag inte kan skriva i bloggen och uppleva underbara resor i solen så som Kenza och Kissie kan. Att jag inte kan åka iväg lite ofta som Tyra och Paow.

Att jag inte kan få till så vackra bilder som Citty, Izza & Jenny.

Önskar att jag hade sådär underbart tjockt och böljande hår som Emma har och vacker slank kropp som tillhör samma tjej och som Sofi Fahrman och att man inte har ett sånt spännande liv som Sofi och Gynning

Är lite avundsjuk på alla som kan köpa sig en iphone och en mac-dator helt lugna utan att behöva oroa sig för pengar och att dom inte har råd till det.

Jag känner en enorm  avundsjuka över att smala, snygga, unga tjejer som är kända för ingenting får chansen att spela in låtar och videos och försöka skapa en musikkarriär och att jag inte ens får chansen som faktiskt kan sjunga.

Detta är ett exempel på något som verkligen är B

Sen så finns det en liten kategori människor i världen som bara har grym flyt i livet och helt utan att dom behöver anstänga sig så löser sig allt ändå fast att det ser mörkt ut för när man tittar på situationen utifrån, sånna människor kan man verkligen känna avundsjuka mot när man kämpar och kämpar i tunga tider.

ja man ska ju inte spotta hur mycket som helst så det får räcka för denhär gången.

Vad är ni avundsjuka på ?

10 kommentarer
Daniela

Shoppindandfashion gör sina "sjukt snygga kollage" genom att gå in på annasbazaar.se och härma henne.

Sminkhörnan

Att vara avundsjuk ibland är inte hela världen, så länge man hittar tillbaka. Det är bitterheten som äter upp dig innifrån och ut. Unna andra människor deras framgång, för deras välgång hindrar inte på något sätt din. Tänk sen på att på ytan kan MYCKET se bättre ut än vad det är. Bloggarna som har hela livet vid sina fötter jobbar antingen vansinnigt hårt för det (men skriver inte om allt arbete för att romantisera sina liv) eller så finns det inget djup och substans i deras liv.Försök att istället bli inspirerad. Kan dom, kan du!!!!Ps. Jag skulle nog påstå mig vara avundsjuk på människor som kan äta vad dom vill utan att gå upp i vikt. Whats up with that?

Fröken M

Jag är avundsjuk på dem som vågar vara spontana i alla lägen. Själv är jag ett kontroll freak som alltid planerar allt in i minsta detalj ;) ha en bra dag !!

Nicole

Brukar oxå vara avis! Kan vara avundsjuk på långa tjejer, kända bloggare och personer som är duktiga på matte! Går iofs i perioder....just nu är jag avis på alla som har smala lår!

Jenny

Har du sett lindabloms design?

Nått liknande den kanske? :)

E.

men fina underbara Sanna! Jag vet att alla känner så, om andra, även de du nämner här i texten!Och du har kvaliteér som vissa av oss du nämner här INTE har. Citty är en helt fanastisk fotograf, men hon har utbildat sig inom det, hon har kameran, hon har redskapen, det är inte så konsigt då. Precis som att du säkert har valt något i livet att bli lite bättre på, som vi inte är så bra på.Och mitt hår är tjockt ja, men det ser ofta bara ut som en gardin så att hela mitt asnikte försvinner och det är så slitet efter all färgning och blekning att det inte ens är mjukt längre. Så tro mig, jag hade hllre haft lite tunnare hår men med orärd fin kvalité.och allt är inte alltid som det ser ut, jag har både en mac och en iphone och jag kan säga att jag ligger back 7000 den här månaden ;) Japp, livet är inte alltid som det ser ut i en blogg eller som det känns.Jag har också stunder då jag står framför spegeln och önskar att jag vägde lite mer, hade lite mer kvinnliga former, det ser så fint ut och inte så hårt som på mig. Jag hade dödat för dina sexiga ögon dessutom. Så, allt jag vil säga är att hur det än känns så känner alla andra likadant. Man vill alltid ha det man inte har och tvärtom.

<3ida

Tack så mycket :) Ja verkligen! hatar annars att gå till frisören så det känns bra att ha en man litar på nu :)Alla är vi avundsjuka någon gång. Det spelar ingen roll hur snygg, smal, vältränad eller rik man är. Är bekant med ett flertal av dem du nämner i inlägget och de är långt från perfekta och lyckliga. Jag kan säga att tjejen i musikvideon är den olyckligaste och mest osäkraste tjejen jag träffat. Inget att vara avundsjuk på!När jag blir avundsjuk tänker jag direkt på något jag uppskattar hos mig själv som tex. något så enkelt att jag uppskattar att jag har en fungerande kropp eller att jag har tillgång till mat varje dag. Det är faktiskt inte alla som har det. Testa :)

Nenne

Och alla kan vara avundsjuka på mig!!!! För jag har världens underbaraste dotter som jag inte skulle vilja byta för någon annan i världen!!!!!! Älskar dig MoonZanna

Marieh

Jag är avundsjuk på alla vars kroppar inte tar stryk av att springa mycket. Själv älskar jag att springa men har varit så skadedrabbad de senaste åren att jag aldrig hinner bli riktigt bra innan nästa skada är framme.

Sofie

Men du går väl inte helt ärligt och tror att de här tjejerna inte ens behöver anstränga sig? Det finns en anledning till varför dom är där dom är nu, lite av det handlar om tur men inte allt.Dessutom är dom fortfarande vanliga tjejer som helt säkert har sina egna problem och har gått igenom mycket i livet och inte inte har haft "flyt" genom hela livet.Jag är också ofta avundsjuk på dom men jag tror inte att dom aldrig behöver anstränga sig bara för det.