Jag är snygg utan smink !

Det är många, många & åter många som inte kan gå ut utan smink eller ens gå upp ur sängen knappt utan att sminka sig för att absolut inte visa sig för någon osminkad.
Jag har inte det problemet.

Det är absolut inte så att jag tycker att jag är världens snyggaste eller sådär men jag skäms inte för mig utan smink och tänker fan inte börja göra det heller. Jag duger helt som jag är och känner jag för att gå ut bland folk utan smink så gör jag det.
Önskar att mina ögonfransar var lite längre och mörkare men det är det enda...
Jag är fan snygg utan smink !

Den känslan vill jag att fler ska ha...ni duger som ni är och nu är supersnygga helt utan smink !
nu utmanar jag er alla att lägga upp en bild på er helt utan något i ansiktet och starta en trend om att vi duger som vi är och som vi ser ut. Ni är vackra !! 

Här kommer två bilder på mig där jag inte har något smink el någonting i ansiktet:
PUSS PÅ ER ALLIHOP !!
( snälla skicka gärna länk till mig med era face )


Jag vill bara lägga till att jag absolut inte är emot smink på något sätt, det är otroligt roligt och fint att sminka sig. Det är inte det jag menar ! Jag vill bara sprida härliga känslor och positiva tankar om att vi är snygga även utan smink och jag önskar att ingen tjej skulle behöva leva med sånna tankar att hon är ful utan smink.
Det är mitt syfte med denna utmaning och uppmaning!
39 kommentarer
Linn

Sv; Ellerhuuur....

Anonym

hehe jag är ite irriterad för batteriet dog typ efter EN vecka, buhuu..

men vet fortfarande inte exakt vad butiken heter, men den ligger på Storgatan:)

Wysteriia

Jag visar mig redan för jämnan osminkad i min blogg ju, hihi!

Sandra

Hej hej!

Med mig är det fint :)Kul att du är sugen på extensions! Jag har en färg-ring så man kan kolla exakt färg :) Och jag kan absolut sätta i dom. Tar 400 kr för det.Skulle du förresten vilja göra lite reklam för Bloppisen? Vore väääldigt snällt! :)

Kram kram

Julia & natalie

Jättecool blogg!KOLLA VÅR BLOGG!!KOLLA VÅR BLOGG!!KOLLA VÅR BLOGG!!KOLLA VÅR BLOGG!!KOLLA VÅR BLOGG!!KOLLA VÅR BLOGG!!KOLLA VÅR BLOGG!!KOLLA VÅR BLOGG!!

Junitjej

Visst är du fin utan smink!!

Jag skulle behöva smink dagligen, men sminkar mig ytterst sällan. Har knappt något och jag vet heller inte hur jag ska sminka mig på bästa sätt.

Asse

Fan vad bra du ser ut utan smink! Natural beauty:)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

du är defintivt snygg babe!

och jag visar mig väldigt ofta utan smink i bloggen men ska sprida ordet vidare under de närmsta dagarna, bra initiativ!

Emmelist

kanske antar utmaningen imorgon :D har ju visat mig osminkad på bloggen ett x antal ggr :P får alltid elaka kommentarer då. hahahaha

MARIELLE

Jag har inte heller några problem med att vara utan smink.. jag sminkar mig bara för att jag är snyggare i smink och jag mår bättre om jag känner mig snyggare :D

carro

bra utmaning, dock trivs jag lika bra med som utan smink :D

sabina

håller med dig, det är skönt utan smink och det är nog väldigt få tjejer som ser fula ut utan smink!

men .. vissa kanske har smink för att de känner sig snyggare då? och man vill väll känna sig snygg,right? :)

sabina

Nu förstår jag bättre! det har du rätt i! det är synd, undra varför egentligen.. jag vet att jag typ när jag läser Frida tidningen eller någon fashion tidning vill jag bara lämna tidningen sminka sönder mig och banta loss haha, känns som att alla klagar på att det är någon sorts ideal,men det är nog kändisar och deras "perfekthet" haha, eller äsh jag vet inte bara tror så :)

carro

tack så hjärtligt och detsamma !:)Självklart ska alla tjejer känna sig trygga och snygga utan smink :Dnattinatt puss

sabina

länkade din blogg :) söt hund förresten!

Emmelist

haha ja men folk som mår dåligt med sig själv kommenterar oftast elakt :P

Carolina [fotograf]

Tack för tipset sötis :) Jag brukar handla utan smink och sånt, men inte fotas haha.Kommer visa mitt bästa komma-i-form-tips snart på bloggen. Väl värt för alla som vill komma i form till sommaren ♥

Sara

God förmiddag snyggo!

Nu är det äntligen ledigt, vad ska du göra idag?

Själv har jag inga planer, affärer är ju inte öppna så det blir nog att kanske va med nån kompis :)

matilda

- önskar dig en riktigt bra dag.

Jag har lagt upp en bild på världens snyggaste man, enligt mig på bloggen. Vem tycker du är världens snyggaste man. Tycker vi samma? :) kram.

Sandra

Sv: Jag tror du skulle behöva ca 100-120 slingor. Det kan nog kosta ca 1000-1400 kr skulle jag tippa. Jag har 150 slingor en det är för att jag har förlängning. Det är skillnad på förlängning och sätta i extensions för att få tjockare hår :) Men mellan 100-150 st.

tea

åh vilken fin idé! det är synd att så många "aldrig skulle våga visa sig utan smink".. jag har dock tur som har idrottat så länge, det faller sig väldigt naturligt då att trivas utan smink också. ha en fin torsdag!

amanda

hejhej :) det är bra med mig, sjdå?

Bella

Gillar ditt inlägg :) Och du är söt utan smink!: )

Bella

Jag ska försöka hitta någon bild först:D heh!

Bella

http://isabellalindroos.blogg.se/2010/may/jag-har-antagit-mig-en-utmaning.html#commentDär är länken med bilderna på mig utan smink :)

simone

Du är vacker!

sabina

det heter "manycam" och är HELT gratis, och är inte som andra camprogram så att man bara kan ha det 30 dar sen måste man betala, utan detta program får du ha hur länge du vill :) och massa roliga effekter att ladda ner till det också! :)

Bella

Aw tack så mycket! :)

JENNY

Japp, på lördag! : )

matilda | besök gärna min smyckesaffär www.bambee.se

jag går osminkad väldigt ofta, det är ju skönast så tycker jag ;)Besök gärna min smyckesaffär www.bambee.s, där finns bla handsmycken,armband,örhängen+mkt mera!

Snart också namnsmycken o ringar.

www.bambee.se

Emmelist

ja det är riktigt snyggt :Dhur har din dag varit darling?

Ellen

fin blogg :D

Emmelist

hehe förstår att det blev lite stressigt då.. men du har tjänat feta pengar idag istället då :P

Anna

Kul grej =) Ska ta en bild nu i helgen.. Ofast blir det att man sminkar sig för att det är en vana, och sen gillar jag det. men självklart behöver man inte sminka sig så fort man kliver upp.. KUL GREJ!!!

Maria

Jag har heller inga problem att visa mig osminkad, men jag gillar ju smink=) Färga fransarna så blir dom mörka, längden är lite svårare. Jag skulle också vilja ha långa fransar, men det är väl Keep on dreaming på den!

grottis

gullig vovve :) reseformat eller? ;)

Kitsune

Sv; Nästan alla bilder på mig är utan smink. Jag tycker det är lamt att påstå att man inte vågar gå ut utan sink och jag tycker det är lika lamt att tro att en sånhär utmaning kommer ändra på hur vissa tjejer ser på sig själva... men lycka till :)

Joppis

Men nu är det ju så att du använder concealer på bilden.

Sanna

Joppis: tänkt att så är det inte alls...om det är de vita ringarna runt ögonen du tänker på så är det så jag ser ut. Kan inte göra något åt ringarna..min hud vill inte ta färg där så är det bara.Skriver jag att jag inte har något smink på mig så har jag inte. Ljuga och sånt skit kan andra hålla på med