Drabbad av den mänskliga avundsjukan

Egenligen så tänkte jag skriva " den svenska avundsjukan " men jag är ganska så säker på att det finns avundsjuka i Italien,Finland och Usa också. Därför döper jag det till den " mänskliga avundsjukan " !

Jag är vanligtvis en väldigt glad och framåt person som försöker att alltid se ljust på saker och ting, men idag är det något fel.
Jag känner mig rastlös men har massa saker jag skulle kunna göra, känner mig avundsjuk på människor som har det bättre än jag,torr och fnöskig i huden och lite uppgiven. Why ? I dont know....

I vårat samhälle så är det inte så läckert eller okej att erkänna att man är avundsjuk och känner avund på en annan person, men det skiter jag i ! Jag erkänner...idag så är jag jävligt avundsjuk på dessa stora bloggerskor.
Ja det är så det är....
Jag skulle oxå vilja ha tusen med erbjudanden östa över mig, tjäna pengar av att sitta vid datorn och skriva, få gratis grejer hemskickade osv.
Ja ni förstår vad jag menar....

Ibland är det bara så och man känner sig lite värdelös själv, men det går oftast över till imorgon och jag hoppas att så är fallet idag med.

Jag har iallafall tagit en härlig dusch och sörjt in mig så min torra hud har jag iallafall rättat till ;)  Resten hoppas jag löser sig av sig självt....


Bild : Marie
10 kommentarer