De senaste dagarna i bilder


Vi stannade i Varberg och trottsade regnet som öste ner just när vi körde in i staden. Strosade runt där ett tag och åt en fantastisk thai och sushi-buffe. Fantastiskt gott och jag kan fortfarande drömma om all jordnötssås och annat gott man kunde frossa i =)
Sen blev det Ullared för oss och vi fick verkligen trängas med en massa andra människor. Det var sjukt mycket folk där inne men det gick bra ändå och vi fyndade lite bra grejer iallafall. Inget onödigt shoppande så det är ju super !

Sen när vi hade passerat Växjö och hade Blomstermåla som mål så la ju bilen av som jag har skivit om här tidigare i bloggen och Sigge ägnade nog ett X antal timmar med att greja i motorn på bilen för att försöka finna felet. I 17 timmar satt vi fast på en smal landsväg utan att veta om vi skulle komma därifrån. Men min ängel löste allt tillslut med lite hjälp ifrån en vänlig själ som kom med delar.

Äntligen så kunde vi besöka Jessica och hennes familj.
Där spenderade vi ett dygn med god mat, badande i poolen och massa prat och film sen var det dags att dra vidare till Kalmar och min pappa.

Otroligt gott grillad mat bjöds det på när vi kom fram och lite go sommarcider.

Här är vi nu i Kalmar och far runt. Idag va vi på Bauhaus och handlade prylar till Farfar

Hur många behövs det för att rulla ut lite slang ?? ;) hahah

Sen har vi varit över till Öland och hälsat på Mormor och Morfar, kul att se dom igen !
1 kommentar
Sallyomuffy

Andra sa att Ullared har så billiga saker, skulle också vilja åka dit :)