Blondinbella,Kenza och Kissie påverkar

Jag läser en heldel olika bloggar och då blandannat Blondinbella, Kenzas och Kissies blogg och fast jag inte tycker att det som skriver är vettig info el rätt åsikter.
Men det som driver en till att läsa deras bloggar är nog att deras liv är väldigt främmande för mig...

Dom alla tre är runt 17 år och väldigt rika ( iallafall Blondinbella och Kenza ) dom får göra saker som inte är så vanligt för oss andra. Dom blir " framgångsrika " på sina bloggar och skapar en livsstil med massa pengar och shopping som vi " vanligt folk " bara kan drömma om.

Deras shopping vanor tror jag smittar av sig på både ungdomar och mer vuxna som läser deras bloggar...det är liksom inget ovanligt och konstigt att dom går och köper väskor för 2000 kr och lite annat en vanligt dag på stan. Jag märkar att det smiter in i mit huvud oxå även om jag inte vill det...

Jag är verkligen imponerad av Blondinbella som lyckas med väldigt mycket och som har otroligt många fördelar i livet. Jag skulle oxå vilja ha det. Hon får mig både att känna mig motiverad till att lyckas med bloggen och tjäna pengar på nätet men samtigt lite dålig för att maninte lyckas och för att man inte kommer på de där otroligt bra ideerna...ja det är en tvådelad känsla.

En sak är säker iallafall...småbrudarna fascinerar nog alla och det är just det som driver folk till att fortsätta läsa om deras liv som vi andra bara drömmer om.


Nått som är otroligt tråkigt och synd är att brudarna lite då och då delar ut små kängor åt varandra för att dissa den andra och klaga på varandra. Vad dom får ut av det vet jag inte riktigt, men riktigt jävla fånigt är det iallafall...är man så stor och har så många läsare så ska man passa på att vara en bra förebild tycker jag.

3 kommentarer
diana o tara

de e sant ,)

Sofia

Mm...de skiljer sig ifrån varandra...de av dem är ointressanta enligt mig, medan den tredje är urflippad. Men som du skrev, väldigt imponerande av blondinbella att lyckats med de hon gjort....17 bast liksom:)

M

och ironin är väl att DU gör reklam för dom så DOM tjänar mer pengar! hahah... sköt om dig