Att tatuera ögonbrynen

Jag har under otroligt lång tid gått och tänkt på att jag skulle vilja testa att tatuera mina ögonbryn, för att få just lite färg på mina ögonbryn. Då jag har väldigt ljust hår så gör det att mina bryn inte är så synliga när jag osminkad och ovanpå det så blir jag lite galen varje gång jag försöker att sminka dit ett par bra bryn då jag aldrig riktigt får till det. 
 
Jag har ägnat timmar åt att googla, fråga och hitta några att följa på instagram. Det har alltid känts viktigt att om jag ska göra det så vill jag verkligen gå hos en riktigt bra person som har gjort många många många bryn och bra erfarenhet. Att jag bokade hos en tjej men att hon blåste mig på mina tider ca 1 timme innan inbokade tider har jag ju redan berättat om. Henne har jag raderat och istället började jag följa Malika och har spanat in hennes arbete under många månader.
 
Helt plötligt så bestämde jag mig bara för att boka en tid och för 1 vecka sedan så slog jag till och åkte dit och jag är mer än nöjd ! 
 
 
 
Salongen jag gick till är MalikasBeautyStudio och till själva Malika som driver salongen. En otroligt härlig tjej och som jag kände stort förtroende för i skapande av brynen.
Själva behandligen gjorde verkligen inte ont enligt mig, självklart så känns det när hon kör 1 minut på varje ögonbryn innan hon la på bedövning. Men det var inga problem även när man var obedövad och sen med bedövning så kändes det ju ingenting. I ca 3 timmar efteråt så kändes det som att jag hade bärnt mig väldigt mycket i solen och sen la det sig bara och har inte gjort ont sedan dess.
 
Dagarna efter tatueringen så har de gått in i olika faser och jag har tagit lite bilder under resans gång.
 
 
 Kommentarer

Så snyggt!! 😍

Svar: Tack <3
Sanna


Kom ihåg


Trackback