Friday glam !

 
Hallo Fredag ! 
 
Veckan har gått i en rasande fart, det känns som att det var helg nyss men ändå har vi hunnit med galet mycket under dessa dagar.
 
Freja har varit på ögontest och vi har goda och härliga besked om att hon ser lite längre nu än vad hon gjorde förut vilket betyder att hon kan uppfatta saker på ett längre avstånd nu än innan. Det värmer verkligen i hjärtat att se att det går framåt och att det underlättar hennes vardag.
 
Sen lämnade jag in bilen som tyvärr inte blev lagad då det hade fått fel saker för andra gången, vissa saker vill verkligen inte gå smidigt hahah Men vem vet, det blir kanske tredje gången gillt ;)
 
Igår var jag och gjorde en atlasbehandling för den atlaskota som är kota nr 1 i ryggraden och sitter under skallen så man måste köra med djupvågsmassage och lite handkraft för övriga kroppen för att få saker och ting att bli raka och rätt. Det känns fantastiskt att veta att kroppen blir rak och att jag kanske inte sliter på den lika mycket genom att snebelasta och det ska bli otroligt spännande att se om 3 veckor ifall det hållt sig.
 
Under helgen så är jag utan barn vilket innebär att jag planerar in att jobba undan allt jag kan, både på jobbet och på hemmafronten. Här ska det rensas, fixa grejer som ska fixas och städa och tvåtta & självklart så ska det bli lite ansiktsmasker och skönhetsvård. Kommer ev kanske köra lite insta-cleaning och man vill se, själv älskar jag att se när Helen Torsgården lägger upp sånt, fattar inte varför men så är det ;) 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback