Det skiljer 10 kg på benen

Jag har haft värk i ena höften en tid och när jag fick ett tips om en bra person så tog jag äntligen tag i saken och åkte dit för att kolla upp och få hjälp med detta. 
 
Förstå så kände han igenom min rygg och konstaterade snabbt att min första kota i ryggen va sne och att det inte stod rätt till på ett par ställen längre ner. Han rättade till ryggrad, svank, nacken och även höfterna och informerade mig om att man inte med handkraft kan rätta till första kotan utan det måste man ta hjälp av maskin till. 
 
Efter att han fixat till allt som då gick att fixa till så ställde han mig på två vågar, en fot på varje våg och då skiljde det 10 kg på benen.  Alltså fatta, jag stod med 10 kg mer tyngd på höger ben än på vänster. HELT SJUK ! 
Tänk om jag hade börjat med att ställa mig där innan han ens rättat till något alls.....
 
Jag bestämde mig snabbt för att jag ville boka in en behandling för att fixa atlaskotan som den första kotan heter och veckan efter så åkte jag dit igen. 
 
Denna gång startade vi med undersökning, man tog kort på mig från olika vinklar och ställde mig på vågarna igen och nu skiljde det 6 kilos tyngd på de olika benen. 
 
När man sedan utfört behandlingen, rättat till de som kämpat sig tillbaka i ryggen och även tryckt på punkter i ljumsken ( ont som fan ) så kunde jag stolt gå därifrån med bara några hundra grams skillnad på benen. Vilken jävla lättnad att veta att jag inte är så sne längre.
 
Självklart så tog man kort på mig efter behandlingen och jag kunde direkt se på bilderna en enorm skillnad i hållning, fast att jag tyckte att jag stod rakt på båda när de togs så ser man svart på vitt att det gjorde jag verkligen inte på den första bilden. 
 
Nu ska det gå några veckor och sedan är det dags för kontoll igen och se om det håller sig eller om man måste rätt till igen, mina muskler är ju vana att det sitter snett så de kämpar ju att få tillbaka det till och därför kan det behövas att man rättar till igen. 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback