Rainy Monday

Samma plats men olika ljus ;) 
 
Efter en tid med lite värme och sol så har det nu ( som det alltid gör ) kommit ett litet bakslag med kyliga vindare och dagen till ära idag så spöregnar det. Dock gör det mig inte så mycket, känns helt okej fast att det är en regnig måndag. 
 
Jag är lite i städartaget just nu, sakta men säkert så börjar det ordna upp sig i de rum i huset som varit fulla med bygggrejer och annat skräp och jag vill och orkar att röja upp, flytta om och kasta. Detta gäller inte bara i mitt egna hus utan jag smittade av och körde lite även i F:s pappas hus när jag va där igår och fick igång " projekt röja " där med. Jag vet inte om det bara är jag, men ibland är det så mycket lättare att röja upp hemma hos någon annan en stund än att ta tag i det i sitt egna hem, undra varför ? Man blir väl lite hemmablind i sitt egna hem antar jag.
Men jag kör på och hoppas att detta håller i sig länge. 
 
Tiden rusar iväg och det är redan maj, jag kämpar på med mitt grötätande på morgonen och kan till min stora förvåning säga att det går ganska bra. Magen mår bra och jag kommer att köra ett tag till för att se hur det funkar. Fick ju ett ja på anslutande till " Sköldkörtelkliniken " så jag ska försöka undersöka vad som händer nu så den bollen också rullar och att förändring kan ske.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback