Plågad natt

 
 
Herregud jag är så sliiten idag
 
Natten bjöd bara på sömn mellan ca 23-03 och sen har jag kämpat mot magsmärtor resten av tiden. Jag fattar inte vad det är för typ av smärtor jag får då och då och jag hittar inget mönster eller några förvarningar som jag kan vara observant på .
 
Smärtan är högt upp i mitten av magen, precis under bröstbenet och sen strålar det ut mot ryggen och det gör ont när man ligger still och det gör ont när man rör sig. Helt sjukt ! Jag åkte in till aktuen för längesedan med dessa besvär men de hittade ingenting så det känns inte som någon ide nu utan man får bara hitta ett sätt att överleva det och försöka klartlägga själv vad som utlöser detta nätter. 
 
Men nu mår jag bättre igen och magen känns det inget i medans kroppen är helt slut och jag är lite skakig och svag, men vi kör bara och ser hur det går och hur mycket man orkar göra idag. 
 
Hoppas ni har en bra söndag och att ni röstar och firar era mammorKommentarer

Det låter precis som att du har magkatarr!! Köp hem omeprazol & prova nästa gång det händer. När jag får anfall så gör det fruktansvärt ont precis under bröstbenet, det strålar och jag får svårt att vara stilla. Sen blir jag väldigt ofta illamående och ”rapig”! Hoppas du hittar något som hjälper mot besvären. Men googla på magkatarr & läs på lite!

Svar: tack kära du <3 jag ska absolut läsa på =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback