Me ♥ Nike

 
Jag är sedan många år ett stort fan av skor från Nike, jag har haft ett eller flera par samtidigt under många år . Dock så finns inte mina " favoriter " att köpa länge, iallafall inte som jag kan hitta vilket gör att jag måste hitta nya favoriter. 
 
Jag har ägt många par som heter Lunaglide och då gärna de tidigare varianterna som Lunaglide 4. Men jag har även testat en Air Max-modell och gillade den ganska mycket. Nu när jag vill köpa en ny sko så har jag svårt att bestämma mig för vilken modell jag ska köpa och framförallt vilken färg ( svåra val i livet hihihi ). 
 
Jag vill ha en helsvart snygg sko, men mina ögon dras till vita skor och som grädden på moset så gillar jag ju verkligen färg och skulle gärna vilja ha en färgglad sko. Kan man få alla önskemål i en sko tro ? haha Nä det kommer ju bli att man köper några olika, det är ju lika bra att vara ärlig ;) 
 
Här är några av mina favoriter som jag hittat på Spartoo
 
 
 
 
 
 
Jag känner för en lite sportigare sko men som ändå går att använda i vardagen, så vilken tycker ni passar bäst ? Den rosa är ju galet fin att ha till vardags men är kanske inte så sportig som jag tänkt mig, så kanske lutar det åt den vita med lite färg på....men det va ju en svart jag känner att jag behöver. Ja ni hör ju hur velig man kan vara över att göra ett skoinköp ;)
 
Dock ska jag nog vara glad över att jag är lite velig och verkligen försöker att tänka till med vad jag ska göra för backar man bandet några år så hade jag nog köpt en av varje om pengarna satt på kontot. Jag var ( är ju fortfarande väldigt intresserad men på en mer normal nivå ) ju helt besatt av skor och köpte så många jag bara kunde vilket gjorde att jag nu inte köpt några på mycket mycket länge. Nu försöker jag att tänka smart när det skall göras ett inköp för att man ska slippa stå där framöver och känna att man inte har ett par skor som passar till olika situationer. Men den sko jag vill köpa nu är ju till ren vardagssko eftersom de jag använder idag börjar få sönder framme vid tårna och det är inte så snyggt ;)
 
Barnskor är ju galet söta, och det är väldigt gulligt att köra mor och dotter-match ♥  Jag äger ju  ett par Force 1 så kanske borde jag bara slå till på en till Freja så att vi kan köra match i sommar. 
 
 
 

 Inlägget är i samarbete med Spartoo.se
 

 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback