måndag bjuder på action

 
 
Ja vissa dagar sätter verkligen " piff " på livet och framförallt så ger det ju en samtalsämnen för en bra bit framöver. 
 
Idag denna kära måndag så började jag med att lämna in bilen för byte av framruta och jag kom ganska bra i tid efter att lilla F var otroligt trött och ville inte alls varken vakna eller lämnas på förskolan. Men jag hann och jag lånade en bil av dem för att kunna åka på ärenden. 
 
I stan så hade jag ett möte med en otroligt härlig person efter att vi haft en tjejkväll på ett ställe som inte riktigt blev vad vi hade tänkt oss och jag ville verkligen lämna konstruktiv kritik för att saker och ting skall förbättras och att alla som får uppleva dessa " kvällar " framöver. Kritiken mottogs väldigt bra och jag kände vi hade ett bra samtal . 
 
Dock när jag sedan var klar i stan och skulle åka till kontoret hemma och jobba så ville min lånebil inte starta. Tydligen hade den slut på batteri av någon ledning så där stod jag i garaget mitt i stan och kunde inte komma någon vart alls. Fick ringa företaget och de var otroligt snabba med att komma och ge mig starthjälp och att jag fick hämta min egna bil. Otroligt härlig lösning ! Men nog fick jag en bra lust att ställa mig i garaget och bara skrika när jag ofta måste råka ut för dessa lite udda situationer. Men som sagt, några tårar, lite djupa andetag och några samtal så löste sig allt fint. 
 
Jag fattar att detta inte låter som så mycket, men sen är det ju fler saker som hände som jag inte kan skriva för att de berör andra människor och jag är intresserad av att hänga ut andra. Men låt oss säga att det är den tiden av månaden och en del andra grejer som irriterat mig under dagen heheh
 
Efter detta var det ingen ide att åka hem så jag har kört mobilt kontor resten av dagen och väntat tills jag kan hämta min dotter. Resten av eftermiddgen har jag jobbat och Freja har sovit ( japp de gick inte att få liv i henne efter förskolan) så nu när jag jobbat klart har vi nog en lång kväll framför oss ;) 
 
Wish me luck 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback