Tisdag med solkant i guld och glatt humör

 
Jag vet inte vad det är med mig idag, men jävlar vilket lyckorus det ger mig när solen lyser och himlen är blå. Det är som att både min kropp och mitt sinne vaknar till på rätt sida och jag har massa energi och vilja att göra grejer. Plösligt så tar man tag i saker som legat länge och man skickar de där extra mailen som jag i vanliga fall inte orkat. Plötsligt får man lite hopp om livet igen och ljuset är verkligen mitt bränsle.
 
Jag har sedan länge hatat tisdagar men jag måste säga att den idag har verkligen levererat härligt och just idag känner jag inget hat mot denna dag, snarare tvärtom !
 
Morgonen började lungt och även om vi va lite trötta så kom vi upp och min dotter visade på att hon har ett bra minne då den söta lilla munnen levererade ett " satan " när hon inte kunde sätta på sig strumpan själv. Detta var något som slank ur mig när jag körde bil och hon tappade sin napp på ett ställe jag inte kunde komma åt, och PANG så satt det i hennes ordföråd ( attans skit va fort sånt går ) och dessutom kunde hon sätta det i sitt sammanhang när det gick mindre bra för henne idag. Söta lilla unge, du är för smart för mig ;)
 
 
 
Efter det så har jag hunnit med provtagning, promenad i solen, varit hos frisören och fixat till håret, haft kontor både i bilen och på cafe. Så fort Freja va hämtad och vi kommit hem så tog jag mig tiden att rensa ut i bilen, hämta ved och fylla på spolarvätska....typiska saker som annars får vänta i evigheter på att få bli utförda.
 
 
 
Att man idag fick reda på läget med skatten hos skatteverket gjorde verkligen guldkant på dagen såklart, blev otroligt lättad och glad över att jag inte behöver betala tillbaka något ♥
 
Tack kära kära Tisdag, så glad att du överraskar mig ! 
0 kommentarer