Tänk så mycket känslor som kan hänga kvar i papper

 
När man väl börjar rensa ( försöker rensa ut inför en loppis ) så blir det automatiskt att man börjar rensa lite här och där av bara farten. Plötsligt så hade jag styrkan att ta tag i alla papper som låg i skrivbordet som många av dem är knutna till en väldigt jobbig tid i livet. 
Att de senaste 3 åren varit tuffa är ju ingen nyhet och under den perioden så är det så mycket jag bara har bitit ihop och inte reflekterat över utan man betade bara av grejer och försökte att inte ha så mycket känslor kring dem för att klara sig. 
 
Nu när jag gick igenom alla papper för att värdera vilka som skall sparas och vilka som inte ska göra det så var det så otroligt många tankar och känslor som kom tillbaka och situationer som jag helt glömt av eller förträngt som åter blev påminda. Tänk så mycket som var tvungen att lösas, bråkas med olika företag, trasiga grejer, pengar som betalats och hela tiden kollas. Herregud va skönt att det är över, vilken lättnad !
 
Jag har förlorat mycket men verkligen vunnit ännu mer och skulle jag behöva gå igenom det igen så skulle jag göra det för den vinst som jag ändå har och det är min dotter. Därför slänger jag nu alla papper som påminner om dåliga tider och som inte behöver sparas av någon anledning och så är vi ett steg till påväg till ett ljusare och härligare liv. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback