Fokuspunkter

 
 
Just nu så har jag några punkter som jag försöker att tänka extra på i livet
 
* Gör saker nu & inte sen
 
Jag är en sån peson som gärna tänker " jag gör det sen ", men att tro att jag har mer lust, tid eller ro att göra det sen är bara en lögn. Jag skall nu försöka att göra stora som små saker direkt när jag tänker att det skall göras. De klart att vissa saker måste vänta men ni förstår, allt som går att göra direkt skall försöka göras direkt.
 
* Köpa mindre
 
Jag har under lång tid köpt mindre kläder ( köpte extremt mycket grejer förut ) och även dragit ner på skor och väskor osv som det har handlats en del förut. Nu vill jag öka det till övriga saker så som mat, inredning osv. Jag skall helt enkelt försöka att minska mina onödiga inköp och verkligen äta upp maten som köps och försöka att inte slänga så mycket saker. 
 
* Rensa
 
Jag vill rensa rensa rensa i huset och göra mig av med saker som jag inte använder eller önskar ha. Det känns som ett övermäktigt projekt när man tänke att jag ska rensa HELA huset men planen är att ta rum för rum eller plats för plats för att kunna beta av huset utan att känna att projektet är för stort.
 
 
 
0 kommentarer