Det är inte bara dåligt att leva själv

Tänk så mycket jag har lärt mig de senaste åren, jag kunde mycket innan men ska man vara ärlig så har det hänt mycket bara de senaste åren när jag blev själv.
 
Nu måste jag fixa det som något ska bli gjort, det är just det som är de tråkigaste med att leva själv men man tvingas också att utvecklas och lära sig nya saker. Att behöva tänka och ta tag i grejer som förut gjordes av någon annan får en att växa som person. Förhoppningsvis så blir jag en ännu bättre och härligare person att leva med om någon vill hänga med på min livskarusell. 
 
Idag när jag åkte till affären och skulle handla och upptäckte att jag inte hade plånboken med mig och sedan hade tänkt att tvätta bilen i tvättgatan ( av ren lathet ) så fick jag tänka om och istället åka och hämta Freja på förskolan och sedan åka hem och iallafall skölja av bilen.
 
Nu är det ju också så att jag tycker att saker och ting är lite roligare när man får göra dem med Freja så jag ska nu erkänna att även detta är lite roligare med henne vid min sida. " Min tur " och " Jag kan " är välanvända fraser och såklart får även hon utvecklas. Man måste få prova för att lära sig, jag har fått lära mig de nu och det vill jag ge till henne oxå ♥
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback