Så jävla bra helg och fullt upp

God kväll ! 
 
Det har varit otroligt tyst här en längre tid nu, men det är livet som inte står still utan det händer grejer hela tiden och jag prioriterar livet framför att sitta framför datorn . Men here we go ! 
 
På sista tiden så har jag och Freja varit i Kalmar och på Öland och fart hit och dit mellan olika ställen och försökt att hinna med så mycket som möjligt. 
 
Nu är vi hemma igen och helgen kommer här i korthet: 
 
Vi kom hem i onsdags och kom hem ganska sent. 
 
Torsdag var vi hemma och chillade och försökte få ordning på hus och packning och tömma bil som ska säljas. Tvättmaskinen gick varm och kaoset blev lite värre än vad de va innan ;) 
 
Fredag så jobbade jag och kunderna höll mig bra upptagen på både mail och telefon. Dessutom så hann jag lämna in min bil på rengöring och hämta massa grejer till renovering på mitt hus. Jag lånar stege och såg för att kunna färdigställa fönsterfoder utomhus. 
 
På lördagen blev det inhandling av material som jag inte hade hemma ( fast att jag trodde det ) och sen körde vi så mycket fönster som vi bara hann innan regnet öste ner !!! Så nu har jag bara ett litet fönster kvar som ska ha foder och så 3 knutar och sen är det färdigt utvändigt. 
 
 
Idag så har det grejats och jag fick besök av vänner samt att jag själv blev bortbjuden på middag på eftermiddagen. Ja ni hör...full fart ! 
 
Satt och försökte jobba nu ikväll när Freja somnat, men batterierna tog slut i datamusen och jag hade seriöst inga nya hemma. Så det måste inhandlas då jag får panik av att sitta vid datorn utan att sitta vid stora skärmen. I-landsproblem men ändå ;) 
 
Nu är det chill time med Ebba som gäller en stund innan det blir läggdags och sängen som gäller . 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback