Några goa saker jag gjort idag :

Fixat fransarna
 
Alltid lika trevligt att lägga sig på bänken och få en stund att bli ompysslad och prata om allt möjligt. Stora problem och pyttesmå problem vädras där i rummet samtidigt som man går ut och känner sig galet elegant med vackra fransar. Det är en underbar upplevelse tycker jag, dessutom kan man verkligen ligga ner och slappna av och varva ner. 
 
 
Lämnat kläder till återvinning hos H&M
 
Jag har lämnat så galet många kassar med tyger och kläder till H&M och varje gång får jag 50 kr rabatt att använda när jag handlar över 300 kr i butiken. Det känns så mycket bättre att lämna in de där och veta att man gör något med tyget än att kasta det. Här kan man ju lämna grejer som är missfärgade och fula som man inte kan ge bort till någon annan. Perfekt !! 
 
Köpt blommor till mig själv
 
Det va inte igår jag köpte blommor till mitt eget hem. Jag är så otroligt dålig på att ta hand om blommor så jag har alltid tänkt att det är bortkastade pengar, men idag kände jag otroligt starkt att jag ville unna mig lite blommor så sagt och gjort så står det nu blommor på mitt bort. Och dessa ska jag verkligen försöka ta hand om så de blir fina så länge det bara är möjligt.
 
Fixat min klocka 
 
Min älskade klocka som håller ordning på tiden och hur många steg jag tar om dagarna hade stannat. Den höll mycket längre än de utlovade 8 månader som sas när jag köpte den, men nu va det slut på batteriet och jag lämnade idag in den på Bergvik för att byta. Snabbt och till en helt rimlig peng så funkar den nu igen och man kan börja jaga vardagssteg och en starkare hälsa.
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback