Lets talk about the good stuff

Jag är så mycket mer peppad på livet idag ! 
Sovit bra, haft båda tjejerna nära mig hela natten, tankat på energi samt att Freja är på förskolan vilket gör att jag får jobbro och mycket gjort på jobbet, YEAH ! 
 
Jag har nu hittat en klänning som jag kan sjunga i och som funkar att använda året om, som jag känner mig elegant i och en storlek som passar bra. Beställde två olika storlekar och bestämde mig för en av dem och skall nu skicka tillbaka den andre. Så underbart att ha det klart ! 
 
Jag har under en tid ätit gröt på morgonen som ett test på hur min mage mår av det och nu har det gått ett X antal veckor och jag är redo att göra en utvärdering. Jag har inte gått ner i vikt av det men tarmarna mår så otroligt mycket bättre och jag blir inte uppblåst av gröten eller får annat obehag. Lovely ! 
 
Jag har hittat de godaste chipsen ever, för alla oss som älskar vinägerchips så är dessa drömmen: 
 
 
 
Det är sämre väder ute idag vilket gör att man har mer fokus på jobb och hushåll, när solen lyser så vill man ju bara ut ut ut ut och när det är varmt så blir huvudet lite segt. Men idag är det svalt och luften ren efter regn. Bra fokusvädet !
 
Min lillebror är en av de bästa i världen på spelet Fortnite och ska tävla i New York i slutet av Juli, jag är inte så intresserad av E-sport men jävlar, denna tävling vill jag följa ;) Här kan ni läsa en artikel som Expressen har skrivit om honom : 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback