bloggfunderingar, förlust och midsommar

Just nu är det mycket som händer i livet vilket gör att tiden inte finns för bloggen, dessutom så blev jag så galet besviken över några grejer här på bloggportalen som jag har så jag går i tankar om hur jag ska göra. 
 
Dels så är det mycket problem med statistiken just nu, otroligt drygt och väldigt omotiverat + att jag blev erbjuden att tillhöra ett familjekoncept som de skulle ta fram. Dock drog det ut på tiden supermycket, man hörde ingenting och när man sen fick besked om att det skulle närma sig så kom istället för en start ett besked om att de lägger ner de som inte ens hunnit startas. Så jävla trist !! Jag blev verkligen sjukt besviken då jag sett fram emot detta och att få en nytändning i bloggandet. 
 
Så vi får se vad jag känner för att göra, om jag ska lägga ner totalt, vara kvar och köra på eller byta bloggportal. 
 
 
Övrigt i livet så har vi förlorat en familjemedlem i form av en hund, ni som har djur vet ju hur det känns att förlora en trogen vän sedan många år och ni som inte fattar får bara acceptera att det är sjukg jobbigt för oss. Det är verkligen tomt efter en goding som man haft i sitt liv i många många år. Ebba saknar sig vän otroligt mycket och så även Freja som inte riktigt fattar varför hon inte får träffa Karima mer. Det är inte det lättaste för mig att förklara det där med döden för en 3 åring på ett sätt som inte skrämmer, men jag tror jag hittat ett sätt. 
 
Midsommar har också varit och ett stort härligt kalas hölls här på Segerstad med massa lekar, mat och sång & musik. Otroligt härligt att dela denna högtid med massa godingar i blandade åldrar. 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback