Lista och trappan

Igårkväll satte jag mig och skrev en lista på saker som jag önskar göra i helgen, att göra. listor hjälper mig att få ordning i huvudet och bättre struktur. Det är också mer motiverande att verkligen få grejerna gjorda då när jag kan skryka dem från listan och man ser allt man åstakommit.
 
Några av sakerna har jag fått gjort så som att klippa gräset, börjat flytta takpannor till en bättre plats ( den punkten kommer att få pågå ett par dagar tror jag haha ), utfört lite jobb som jag ville rensa i helgen. Men jag har också kommit på lite nya grejer som utförts. 
 
Man får ju tyvärr inse att Freja inte längre är en liten liten bebis som måste skyddas med all skyddsutrustning som är moterad i huset. Staketet vid trappan är en sån grej som jag haft i 3 år nu att jag knappt tänkte på att de stod där. 
 
 
För något halvår/år sedan så ställde jag staketet vid sidan om trappan för att se om det funkade att inte ha det stängt 
 
 
Och nu när det uppenbarligen funkar så åkte allt bort och så även känslan av att man har en liten liten tjej boende här. Jösses vad tiden går ♥
 
 
Nu skall trappan göras iordning med målning och nya mattor på trappstengen samt att det ska komma upp något på väggen som man kan hålla sig i när man går upp. 
 
 Kommentarer

Listor är bäst! Använder det alltid :)

Svar: ja jag älskar det oxå, så otroligt skönt att få ner allt på papper och kunna se allt man får gjort
Sanna


Kom ihåg


Trackback