Tillbaka till vardagen och helgen som gått

Idag är det halvt tillbaka till vardagen då Frejas förskola inte är öppen så hon är hemma en dag till innan hon kan återvända och busa om dagarna. Detta ska nog bli lite skönt för henne, för även om hon gillar att hänga med mamma så tror jag hon tröttnat på våra lekar och vill leka med barna istället ett tag =) 
 
Helgen som gått har bjudit på lite olika grejer vann biobiljetter i fredags från radion, otroligt kul! Och sen var det taco och familjehäng. 
Lördagen var jag på massage och sen resten av helgen så har det bara varit mys, lek och något ikeabesök. En ganska soft och bra helg och förhoppningsvis så har vi nu kurerat oss tillräckligt för att ge oss in i vardagskarusellen imorgon. 
 
 
Förresten så kollade jag på dokumentären om Lars Winnerbäck i helgen och fick ett sånt sug att gå på en konert igen med honom, vet inte hur många gånger jag sett han nu men kan aldrig få nog av honom eller Melissa Horn. Han berör verkligen på ett sätt som inte så många gör, om man bara låter det beröra. Magiskt ! 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback