Saturday

 
God dag ! 
 
Sovmorgon och lite tv-häng startade dagen och sen fick jag samla ihop mig lite för att ge mig ut på promenad tillsammans med Ebba och en bok från Nextory.
 
Jag har kommit ur vanan att samla 10 000 steg nu över jul och nyår men jag försöker att få igång den tävlingsinstinkten igen och få vanan att verkligen komma ut på promenad varje dag. Mår mycket bättre av det, det vet jag och det ska gå att få igång vanan igen.
 
Lördag idag och jag har tusen tankar om vad jag ska passa på att göra men vill samtidigt bara vila och ta det lungt. Försöker att kombinera dessa två så gott det går och självklart så finns det en lista jag kan bocka av som motiverar ;) 
 
Jag kan verkligen rekommendera att lyssna på bok både när man motionerar men även när man bara går hemma, viker tvätt, dammsuger och grejar. Jag har sällan tid att sitta och läsa bok och jag vill inte lägga pengar på böcker som sedan bara står när man läst dem en gång. Så därför är detta perfekt att få konsumera böcker på ett lättare och smidigare sätt.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback