Mina mål för 2019

Jag tror inte på nyårslöften men jag gillar ändå tanken på att ha mål med sitt år, förutom att börja leva mer och inte bara överleva så har jag flera olika mål med detta år som både är öppna och lite flummiga och mer konkreta. 
 
Mina mål för året 2019 är : 
 
Gå ner X antal kilon - Just antalet är hemligt för er men jag har en siffra som jag vill ner, om jag kommer lyckas med det får vi se när året är slut men jag ska verkligen försöka. Dock är jag glad för varje gram jag går ner ( eftersom jag har svårt att gå ner i vikt med denna sköldkörtelsjukdom ) men nöjd är jag först om jag lyckas med mitt mål.
 
Lägga mindre pengar på mat - Jag köper otroligt mycket mat, både äter ute och köper mat som jag inte hinner äta upp eller som är dyr. Detta skall jag absolut sluta med, tänkte testa någon typ av matkasse för att se om det funkar annars får jag helt enkelt bara skärpa mig. 
 
Lära mig mer om min hälsa - Detta år vill jag verkligen ta reda på hur min kropp mår, och vad jag ska göra för att må gott i min kropp. Min dröm hade varit att hitta någon som är riktigt jävla bra på detta med sköldkörtelsjukdomar och som kan hjälpa mig att på riktigt komma till en bra nivå för jag känner att det inte är som det ska nu.
 
Fixa kvarvarande grejer i huset från renoveringen - Det är inte supermycket kvar i huset som måste fixas men jag har fastnat ett tag och inte orkat ta tag i det. Under detta år skall det bli utfört och kanske t.o.m så tar jag tag i saker som jag vill ändra på ( om ekonomin tillåter )
 
Tatuera ögonbrynen - Jag höll på att göra det detta år, men det blev inget. Det är en sak jag verkligen vill göra men också är livrädd för att göra. Men när jag har nått ett delmål med vikten så skall jag spara ihop och ge detta en chans.
 
Lära mig redigera - Detta år ska jag komma några steg närmare till att skapa den typ av bilder jag önskar. Jag vill fördjupa mitt kunnande inom redigering och öva öva öva öva. 
 
Konsumera mindre - Jag ska under året öva mig på att tänka till lite extra innan jag köper grejer, jag har lätt för att få en ide och slå till ibland. Samtidigt som jag kan gå och övertänka på andra grejer som jag kanske egentligen verkligen skulle behöva köpa. Därför vill jag detta år lägga mindre pengar på småskit och investera i grejer som verkligen är bra.
 
Rensa ur mitt hus - I lite samma anda som föregående punkt så har man ju en heldel saker som man inte använder och som bara blir liggande. Jag önskar börja i lådor och utrymmen och sakta men säkert rensa ut onödiga prylar som jag inte vill ha.
 
Mitt målblock för året som är ifrån Therese Lindgrens kollektion med LagerhouseKommentarer

Hojta till, med vad du vill ha för hjälp
Puss


Kom ihåg


Trackback