Att lura sig själv till att göra grejer

Jag är ingen person som funkar bra med att ha lite eller halvdant att göra, då får jag inget gjort ! 
När det är mycket att göra och man liksom har tempot i kroppen så kan hur mycket som helst hända och tiden utnyttjas väl.
 
Nu när det är vinter så går man lite på halvfart och det är lite trögt att ta sig för saker, tex så har återvinningsbesöket flyttats på otaliga gånger då man inte " orkat " eller återvinningen har varit stängd när jag väl har haft " lust " att åka dig ;) 
 
 
Men igår när jag skulle åka och hämta Freja på förskolan så tog jag beslutet att iallafall ta med en grej som skulle kastas...och helt plötsligt så var det likabra att ta med allt och när jag ändå gjorde det så hände massa andra grejer efter det. När vi kom hem igen så lagades det två olika maträtter och vi bakade banankaka, eller ja, jag och Freja skulle baka men hon tröttnade efter några minuter så jag stod kvar själv och gjorde klart den.
 
 
 
När jag väl får upp ångan och jag får känna känslan att få " saker gjorda " så njuter jag otroligt mycket av det och då händer mycket mer. Att lyckas skapa den energin genom att besluta att göra iallafall en grej och på så sätt lura mig själv att göra fler saker är verkligen mitt recept just nu i mörka vintern.
 
 
1 kommentar
Netti Starby

Håller med dig att det är skönt att få saker gjort! :-D Kramis

Svar: ja visst är det, det är en go känsla i kroppen när man kan tänka tillbaka på allt som man fått gjort
Sanna