Image skincare Ronert MD, Lip Treatment

 
Efter att ha använt denna läpprodukt ifrån Image Skincare några dagar nu så tänkte jag bara skriva lite tankar om den. Jag har som jag sagt innan ett stort problem med att mina läppar är torra och när det är riktigt illa så spricker de, de va ganska nära i lördags och då fick denna produkt följa med hem. 
 
Mina läppar har inte spruckit utan hållt ihop även om de fortfarande är torra såklart, det hör ju till årstiden. Förpackningen är liten och smidig och lätt att ha med sig och jag gillar att själva öppnen på tuben är en lite hårdare plast som är sneställd vilket gör att det är läppare att få ut produkten på läpparna. 
 
Att det är spf 15 i den tycker jag är bra, jag vill väldigt gärna ha produkter som innehåller det året runt då solen är stark när den tittar fram även på vintern. Något jag har lite svårt för att doften av produkten men den försvinner så snart man smörjt runt den på läpparna, det är bara precis när man öppnar och ska lägga på det allra första. Annars är det helt lungt med doft och jag är mycket nöjd. 
beauty image skincare lip
0 kommentarer