Handbolls VM i Danmark med Besiktningsbolaget

För någon helg sedan så var vi med jobbet i Danmark och kollade handbolls matcher i VM, vi kollade både bronsmatchen och själva finalen. För mig som aldrig sett en handbollsmatch live var detta otroligt, jag är väldigt imponerad av de aktiviteter som fanns innan och mellan matcherna i ett utrymma med massa mat, handbollsaktiviteter, musik och ansiktsmålningar. Det fanns massa ställen man kunde ta kort och även leka och spela airhockey tex, fantastiskt kul ! 
 
Att se Danmark vinna på hemmaplan blev ju såklart otroligt häftigt och väldigt skoj då Sverige tyvärr inte tog sig hela vägen, en otrolig upplevelse verkligen och en väldigt härlig resa med massa roliga minnen.
 
 
Mannen på bilden med Tyska flaggan bjöd på otroligt mycket underhållning för mig då han verkligen levde sig in i matchen och ville gärna vara domare i bronsmatchen som utspelades mellan Tyskland och Frankrike ;) Härligt med känslor ;) Han tyckte att fransmännen skulle ha 2 minuter för......typ allt ! Otroligt underhållade för mig att sitta bakom och bevittna dessa känslostormar som mannen upplevde. Sen när nästa match började så var ilskan som bortblåst och han hejade för fullt på Danmark ;)
Besiktningsbolaget HandbollsVM HandbollsVM19 VM2019 jobbet resa
0 kommentarer