Energitjuvar och energikällor

 
 
 En uppdate på livet är att det känns ganska lungt just nu, eller inte lungt som i att jag inte gör något för det händer grejer hela tiden just nu men lugnt känslomässigt iallafall. 
Tiden och dagarna lunkar på och de som stormat så otroligt förut känns som att det börjar lugna ner sig och att jag litar på att saker och ting får bli som det blir bara. 
 
Jag försöker att hela tiden värdera vad jag skall lägga min tid och energi på och ibland faller man helt fel och gräver ner sig i tankar som tar otroligt mycket och ibland tar man sig upp igen och fokuserar på det som ger och det som tillåter att jag lägger min kraft på det som är viktigt. 
Det låter kanske flummigt men just att fokusera mina tankar och min energi är det som jag försöker förbättra hela tiden just nu. 
 
Att vara ensamstående med ett hushåll som skall gå runt och mycket att göra på jobbet tillsammans med en stor sorg som ska läka ut och viljan att vara den bästa mamma jag kan vara kräver att man sparar in på energitjuvar och hittar energikällor istället ♥
0 kommentarer