Tiden rusar och planeringen pågår med huset

 
Tänk att det imorgon är en vecka sedan jag stod där på Kosta och hade det gött i mina tofflor
 
Denna vecka har varit galen på jobbet och mina dagar har sprungit fram. Kan inte fatta att det redan är fredag imorgon, även om jag såklart inte har något emot det ;) Men det där att tiden går så fort är ett litet stressmoment för mig. Jag får panik på att Freja växer så fort och jag är rädd att jag inte hinner med. Dock brukar jag tänka så ofta jag kan på att jag har ett unikt läge och möjlighet att träffa mitt barn så mycket mer än vad andra har möjlighet till. Att vara ensamstående och ha mitt barn 90 % av tiden samt ha ett jobb som gör att hon inte behöver vara på förskolan så länge om dagarna är en lyx. Jag älskar att få spendera mitt liv med henne och se alla hennes steg i livet ♥
 
I helgen så är det mys, grill och hockey som gäller på fredagen och sedan är helgen obokad och helt öppen. Sova ut på morgonen vore en dröm ;) heheh Vi får se om Freja kan gå med på det. 
 
Jag kommer att börja planera de saker som skall göras med huset, skriva upp på lista de grejer som skall göras och få fram en ordning. Planen är att börja måla nu i påsk och verkligen kunna pricka av och se till att saker blir klara helt och hållet. För med hus kommer det alltid nya grejer och nya saker som är tvunget och som man vill göra. Så denna " upprustning " av huset måste betas av nu när jag orkar. 
0 kommentarer