Min fristad

 
Lyckan är när man hämtat hem sitt livs kärlek ifrån förskolan och vi kan gå ut på vår altan och sätta och och njuta i solen/skuggan tillsammans med vår älskade hund. Jag kan hitta många fel på mig själv, mitt utseende och mitt liv men detta är så otroligt jävla lyxigt så jag ska suga i mig det så mycket jag kan och bära med mig det när mörka tankar kommer. 
 
Jag har på sistone spenderat en del tid med att fundera på vad sociala medier gör med ens sinnesstämmning för att man tror att vet " sanningen " om folks liv och hur de har det. Man skapar sig en uppfattning om deras härliga och goa liv med massor av tid, noll problem och ändlösa pengakista. Men det är viktigt att komma ihåg att man som människa vill dela med sig av det som är härligt i livet för att sprida härliga vibbar eller måla upp en falsk bild, men det är inte hela sanningen. Vi alla har problem och bekymmer som vi hanterar dagligen. 
 
Jag försöker att visa lite båda sidorna men såklart blir det att man visar upp grejer som är extra härliga för att man vill dela med sig av dem och sprida positiva känlor och inspirera. Om man är avis på mig för mitt jobb och min vardag som bjuder på mycket tid med min dotter så kan man också tänka att jag är avis på alla de som är friska och starka och som inte tvingas leva med konstiga besvär och övervikt från sjukdom, en tankenöt bara ;) 
 
Ut i solen och njut, vi ska köra middag ute idag ! 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback