kära måndag och helgen

 
God dag ! 
 
Nu är måndag här igen och det känns helt okej efter en bra helg. 
Fredagen var lugn och hölls hemma med mys, lördag lite fix och sen middag och dans på kvällen och med minimal sömn så gav jag mig iväg och städade på förskolan tillsammans med massa andra föräldrar. Efter det var det middag hos familjen och sen födelsedagsfika innan kvällssysslor som alltid görs på söndagar för att förbereda ny vecka. 
 
En mindre skoj händelse var att jag kände mig lite rädd och osäker när jag skulle gå mellan krogen och mn bil, utan att behöva dra hela historen så hann jag bara några meter från krogen innan det kom fram en kille som på ett trevligt sätt ställde frågor och ville ses, det som gjorde det lite obehandligt var att jag va själv och att han säger att han hade väntat ut mig när jag skulle komma ut. Men han var dock trevlig, dock var nästa kille som kom fram inte lika trevligt. Jag gick bara några meter till så kom nästa halvspringade från kroggatan med luva uppdragen och på ett obehagligt sätt ställde tusen frågor om varför han inte fick följa med mig hem. Så otroligt påstidig att jag kände mig trängd och inte vågade gå till bilen själv då jag var rädd att han inte skulle lämna mig ifred.  Jag löste sitatuionen genom att utsätta mig för en annan risk som jag med magkänsla bedömde var mindre än den som jag hade framför mig genom att be en annan person följa mig en bit till bilen, vilket gick jättebra. Men fan att man ska behöva känna oro för att gå själv några meter eller att folk inte bara kan ta ett nej.
 
Dock är denna händelse inget som lägger någon svärta på min helg för den va superbra ändå, men jag fick mig en tankeställare och kommer att tänka smartare nästa gång med lösningar redan från början för att inte hamna där igen. 
 
Denna vecka är det jobb och husfix på schemat innan jag ska ha tjejmiddag på fredag, tips på goa grejer att äta mottages gladeligen ;) Kommentarer

Kom ihåg


Trackback