Plockat rakt ur livet, mys och B-js

Idag är F hemma från förskolan då hon är lite småsnorig och har varit till och från länge så jag tänkte hon kunde vara hemma och bli frisk någongång. Igår hade vi en supermysig dag tillsammans och idag skulle inte bli något undantag ;) 
 
Att hon inte skulle iväg innebar ju att vi kunde sova lite längre och det är ju det man drömmer om denna årstid, vad händer då ? 
 
Jo jag vaknar strax innan 05 och kan inte somna om, försöker somna om i 1 timme men ger sen upp och går ner och myser på soffan med täcke, frukost och " Jägarna " på Cmore.
Väldigt härligt ! 
 
Klipp till nu kl 10:
 
F är vaken, kollar barnprogram och kommer in till mig på kontoret och har tagit av sig blöjan för att hon kissat i den. Perfekt tänkte jag, då kan vi träna på att vara utan blöja och ställer fram en potta och återgår till jobbet.
 
1 Minut senare kommer hon tillbaka och stolt säger - " ajsorv " 
 
Kliver in i vardagsrummet och får smått panik hahahah Jag som är så jävla känslig för sånt, det ska inte ligga på mitt golv hahah
Men det är bara att ta sig samman, plocka upp, tvätta av, kräkas i sin mun, barn på toalett och tvätta även det. Herregud ! Livet är långt ifrån glamoröst alltid ;) hahah
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback