God fredag !!

God förmiddag ! 
 
I morse när jag parkerade så mötte jag på en gammal sur gubbe vid affären som tyckte jag parkerade för långt fram i rutan och när jag klev ur bilen ( han parkerade efter mig när jag redan stod still ) så sa jag leende att jag skulle backa min bil och möttes av en sån jävla sur min och en irriterad armrörselse som att jag kunde hålla käften. Alltså herregud vilken start den gubben hade på sin fredag, tur man inte är i den sinnesstämmningen ;) 
 
Idag så är det jobb, städning och matlagning på schemat hela dagen, det är tjejmiddag på g i kväll i mitt hus och det kommer bli mumsmums mat och efterrätt. Försöker att bli bätte på att hitta nya maträtter och även om jag inte är obekant med rotfrukter i ugn och försöker jag hitta nya grejer som jag inte brukar köpa och piffa till på sätt jag inte brukar. Måste lära mig att laga nya grejer och få nya ideer.
 
Tack för all härlig respons jag fått på mina bilder på Amanda i inlägget innan, hon är galet vacker och vi skapar mycket härligt tillsammans när vi kör. Kul att skapa med färg, form, vinklar och känslor. 
 
Helgen är otroligt oplanerad vilket nog är precis vad jag behöver, jag får ta det som det kommer och bara köra på det som bjuds 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback