Försova sig , bra eller dålig dag ?

I vanliga fall när man försover sig på morgonen så brukar man kasta sig upp och känna stressen pumpande i hjärtat samtidigt som man skiter i att äta frukost och sliter upp sig själv och kanske barnet och ger sig iväg och får en sjukt trist start på dagen som gärna speglar hela dan.
 
Men i mitt liv är det inte så ;) 
 
Jag är galet tacksam för att jag har ett flexibelt liv nu där jag kan ta att jag försov mig i morse med ro, Freja va pigg och glad men då jag inte hört väckarklockan så trodde jag det var tid att sova och tänkte inte mer på det. Därför blev jag förvånad när jag kollade vad klockan var och insåg att vi inte skulle hinna till förskolan för frukost som Freja äter där. Tog ett snabbt beslut att meddela förskolan om att vi kommer senare och andades lungt och tog morgonen med ro. 
 
Freja övade på att gå på toa ( vilket kan ta allt mellan 2-20 minuter ), hon fick klä på sig själv ( ganska tidskrävande även det haha ) och vi skojade och gosade i lugn och ro. Åt frukost hemma och fyllde ut lite tid så barnen skulle hinna äta frukost klart med att bygga koja, hus och tunnel, öva på att sätta på sig skorna, jobba med skohorn och bära post som skulle postas och sätta sig i bilstolen.
 
Allt detta och ändå hinna till förskolan kl 9
 
Resultatet av morgonen = Otroligt bra dag Kommentarer

Kom ihåg


Trackback