04:30

När klockan var 04:30 så slog jag upp mina små blå idag, hemskt kan vissa tycka och kanske lite jag också. Men eftersom jag la mig kl 21 så är det kanske inte superkonstigt, jag tycker det är lite svårt att lägga Freja, halvt somna till ( som man gör ) och sen ladda om och gå upp igen. Så jag testade helt enkelt att lägga mig när hon hade somnat och då startar man tidigare nästa dag helt enkelt ;)
 
Jag har hunnit en hel del nu på morgon/nattkvisten, och känner mig mer och mer taggad på att fixa med ljusslingor och göra julmysfint i huset. Helt ärligt så är det första gången på väldigt många år som jag känner mig taggad på att faktiskt fixa julstämnin i huset. Har inte brytt mig om det på många många år av olika anledningar. Men nu är jag pepp och ska se vad jag har i mina gömmor som man kan plocka fram och vad som måste inhandlas.
 
Kylan är garanterat här iallafall, sprang ut och stoppade i motorvärmaren och såg det fina frostiga gräset
 
 
 
Mmm som sagt, det kändes inte helt varmt ute ;) 
 
Tyckte det stod att det ska snöa lite om någon dag oxå, spännande =) Freja blir så galet glad när hon får se snö så jag är glad för hennes skull + att det blir mycket ljusare ute om det är lite snö på marken.
 
Nä om man ska ta tag i denna tisdag nu då, let go ! 
 
God morgon på er allihop ! Kommentarer

Beroende på vad du vill ha såkanske jag har lite julfint oxå :) som du kan få

Svar: tack va snällt ! =) Just nu är jag inne på funderingar på hur man kan piffa upp utomhus, men det är ju lite dåligt med elmöjligheter utomhus
Sanna


Kom ihåg


Trackback